Predstavenie portálu

AReality.sk – nový priestor

Diadema Software, autor software najúspešnejšieho slovenského realitného portálu www.reality.sk, predstavuje novú generáciu svojho produktu, s celou radou vylepšení, nových funkcií a výhod pre inzerujúce realitné kancelárie.

AReality.sk - reality, nehnuteľnosti, pozemky, domy, byty, realitné kancelárie

Teraz môžete využiť úplne nový priestor na slovenskom internete pre prezentáciu Vašich zákaziek i vašej kancelárie. Používate TOP ponuku? Teraz sa otvára možnosť prenájmu novo vzniknutých pevných pozícií.

Dlhodobo osvedčená platforma

Nový portál vychádza z nami vyvinutej platformy dlhodobo osvedčenej pri prevádzke servera reality.sk. Preto teraz dostávate k dispozícii spoľahlivý nástroj, s ktorým ste vy i návštevníci zvyknutí pracovať a ktorého možnosti sú teraz ešte vylepšené mnohými novými funkciami, ako sú napríklad automatické preklady zmlúv do 4 jazykov, možnosť posúvanie zákaziek, prístupové práva pre makléra a ďalšie.

100% kompatibilita a služby zadarmo

Vďaka 100% kompatibilite komunikačných rozhraní môžete veľmi jednoducho získať doplnkové služby na portáli AReality.sk úplne ZADARMO.

Ak napríklad využívate službu pre prepojenie vášho systému s portálom (služba "Importovací SW tretích strán") alebo používate prepojenie s vašimi webstránkami (služba "Generovanie domácej stránky"), môžete teraz tieto služby využívať úplne ZADARMO. Zmena v nastavení vašich systémov je vďaka 100% kompatibilite týchto služieb otázkou niekoľkých minút.

Služby "Párovanie" a "Zasielanie súkromnej inzercie" môžete využiť rovnakým spôsobom a v rovnakom rozsahu - ZDARMA.

Nové funkcie a inovácie

AReality.sk ponúka úplne inovovanú členskú sekciu s mnohými vylepšeniami, ktoré skvalitnia a zrýchlia Vašu prácu. Čas ušetrený pri obsluhe servera môžete teraz venovať svojim klientom.

Nová členská sekcia - zbrusu nová členská sekcia obsahuje okrem iného inovovaný editor zákaziek s možnosťou hromadného nahrávania súborov a vylepšený výpis zákaziek. Samozrejmosťou je odosielanie zákaziek klientom vo formáte PDF.

Nový systém Pantheon 2 - nová verzia systému Pantheon 2 s exportom na AReality.sk je dostupná ZADARMO. Automatický preklad zákaziek a spoľahlivá synchronizácia zákaziek medzi kanceláriou a serverom na jeden klik.

Automatické preklady zákaziek - na jeden klik je teraz možné automaticky preložiť zákazku do štyroch jazykov. Zahraniční návštevníci využívajúci inú jazykovú verziu portálu uvidia zákazky vo zvolenom jazyku (anglicky, nemecky, maďarsky, česky).

Posúvanie (aktualizácia) zákaziek - na základe vašich početných prianí sme pridali funkciu pre posúvanie (aktualizáciu) zákaziek. Z novej členskej sekcie môžete ľahko posunúť aj viac zákaziek naraz.

Prístupové práva na makléra - realitné kancelárie s väčším počtom maklérov teraz môžu využiť možnosť pridelenia prístupových práv k jednotlivým zákazkám. Každý maklér má teraz možnosť prihlásiť sa do systému pod svojim samostatným prihlasovacím menom a obsluhovať vlastné zákazky.

Prikladanie ďalších informácií - teraz môžete k Vašim zákazkám priložiť dodatočné dokumenty ako napríklad dokumenty vo formáte PDF, MS Office alebo videá.

Nižšie ceny a služby zadarmo

Vadí vám vyššia cena za rovnakú službu len preto, že nie ste členmi NARKS? AReality.sk ponúka priaznivé ceny pre každého. Navyše mnohé služby, ktoré na iných portáloch platíte, dostanete na AReality.sk k základnému tarife ZADARMO. Bez pripojovacieho poplatku a bez písomnej zmluvy.

Výber z cenníka:

Cenník služieb serveru AReality.sk nájdete tu

Ako začať inzerovať na AReality.sk?

Je to jednoduché. Zaregistrujte Vašu kanceláriu na AReality a spravujte vaše zákazky spôsobom akým ste zvyknutí. Pre správu zákaziek môžete využiť hneď niekoľko možností:

  • Vstúpte do inovovanej členské sekcie na AReality.sk a pridávajte svoje zákazky on-line
  • Používajte ZDARMA systém Pantheon 2 s automatickou synchronizáciou zákaziek medzi kanceláriou a serverom na jeden klik.
  • Máte svoj systém už prepojený s reality.sk? Vyžiadajte si u dodávateľa vášho systému zriadenie prepojenia na AReality.sk. Vďaka 100% technologickej kompatibilite je úprava veľmi jednoduchá a služba je na AReality.sk ZDARMA. Radi Vašim IT dodávateľom poskytneme potrebné informácie.

Potrebujete viac informácií?

Kontaktujte nás

TOPlist TOPlist