Predaj, rodinný dom, 300 m2, Spišská Belá 240 000,00 EUR navrhnúť cenu

Na predaj rodinný dom s rovinatým pozemkom a garážou, Spišská Belá

TUreality ponúka na predaj dvojgeneračný tehlový rodinný dom v meste Spišská Belá. Dom sa nachádza na udržiavanom, rovinatom a slnečnom pozemku s rozlohou 892 m2. Ide o čiastočne zrekonštruovaný dvojpodlažný dom so suterénom a garážou, ktorého obytná plocha je 300 m2. Dispozícia domu ponúka dve samostatné bytové jednotky, vďaka čomu má vlastník rôzne možnosti využitia nehnuteľnosti – či už na bývanie viacerých generácií alebo na možnosť poskytovania jednej bytovej jednotky na krátkodobý či dlhodobý prenájom.

Na prízemí rodinného domu sa nachádza 3-izbový byt: pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne so vstavanými spotrebičmi, kde je podlahové kúrenie a výstup na balkón, pričom kuchyňa je moderne prepojená s obývačkou s drevenou podlahou, nachádza sa tu tiež spálňa so šatníkom, izba s krbopieckou a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. V roku 2021 prebehla rekonštrukcia tejto spodnej bytovej jednotky.

Na poschodí je 4-izbový byt: pozostáva z chodby, kuchyne so špajzou a krásnym výhľadom na Vysoké Tatry, obývačky s krbom, izby, malej pracovne a spálne so vstavanými skriňami a balkónom. V kúpeľni je rohová vaňa, toaleta a tiež možnosť umiestnenia sauny alebo sprchovacieho kútu. V bytovej jednotke sú z krbu potiahnuté rozvody po celom byte. Rekonštrukcia bytovej jednotky prebehla približne pred 15timi rokmi.

Dom bol skolaudovaný v roku 1973, je napojený na všetky inžinierske siete, má vlastnú studňu, po celom obvode je odizolovaný, plechová strecha bola v roku 2020 ošetrená náterom, plastové okná, nový plynový kondenzačný kotol Viessmann, zavedený optický kábel. V suteréne sa nachádza technická miestnosť, veľká práčovňa s vaňou, sušiareň, pivničný priestor pod schodiskom a garáž s parkovaním pre dve autá. Nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom stave, vyžaduje si minimálne úpravy podľa predstáv nových vlastníkov.

Za domom sa nachádza letný domček s kuchynskou linkou, krbom a posedením. Napojený je na odpad, elektrinu, vodu. Zastrešená záhradná miestnosť poskytuje možnosť umiestnenia vírivky a príjemného oddychu či grilovania. Záhrada je udržiavaná, okrem okrasných drevín a kvetov ponúka tiež plody ovocných stromov a možnosť pestovania zeleniny v skleníku.

Rodinný dom je k dispozícii ihneď. Lokalita je pokojná, v okolí milí susedia. V meste sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, materská škola aj základná škola či cyklistický chodník. Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadku alebo podrobnejšie informácie ma kontaktujte: Miroslava Petáková, +421 413 217 800, petakova@tureality.sk.

  • Cena 240 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 9. 2. 2023
  • Číslo inzerátu AR-022S-1383688 (47708)
  • Počet nadzemných podlaží 2
  • Rok kolaudácie 1970-1995
  • Stav Čiastočná rekonštrukcia
  • Rok poslednej rekonštrukcie 2021
  • Počet podzemných podlaží 1
  • Rok výstavby 1973

Kontaktovať makléra

Miroslava Petáková
Miroslava Petáková Telefón: +421413217800 E-mail: petakova@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist